Summer camp

Inbjudan och anmälan till Viken Summer Camp 2018!

– En aktiv början på ett skönt sommarlov med aktiviteter under roliga och enkla former.

Vikens Tennisklubb och Wikens Båtselskap vill ge barn och ungdomar i Viken en rolig och bra start på sommarlovet. Vi erbjuder en kombination av aktiviteter med tennis och segling som grund. Summer Camp pågår måndag till torsdag under vecka 25 för barn från 8 till 15 år.

Summer Camp ska inte förväxlas med klubbarnas vanliga skolveckor utan detta är en chans att få ”prova på” under roliga former; hamn- och båtliv, segling i flera båttyper, tennis och andra racketsporter, lekar och tävlingar.  Dagarna fylls av spännande aktiviter. Halva dagen sker i hamnen och andra halvan vid tennisbanorna.

18 juni till 21 juni

Måndag - onsdag  Förmiddag  Lunch  Eftermiddag
  09.00-11.00  11.00-12.00 12.00-14.00

Halvdag gemensamt klockan 09.00-12.00

Mat

Var och en tar med egen matsäck måndag till onsdag. På torsdag avslutar vi med gemensam grillning i hamnen. Anmäl eventuell matallergi vid anmälan.

Anmälan

Anmälan sker genom principen ”Först till kvarn”. Vi har ett begränsat antal platser, 60 barn. Anmälan är bindande och görs senast 1/6 via betalningslänken på respektive klubbs hemsida. Tala gärna om för oss om det är något du tycker att vi bör känna till om ditt barn.

Pris

850 kr per barn.  Obs Inbetalningen görs med kort eller Swish i samband med anmälan, se nedan. Ange barnets namn och personnummer.

Vi hälsar er välkomna till Vikens Summer Camp!

– Låt oss ge våra barn och ungdomar en bra start på sommarlovet.

Anmälan gör ni här: Summercamp 2018 anmälan

Kontaktperson WBS: Claes Thomasson