Boka tid

Enklast bokar du speltid i vårt webbaserade bokningssystem. För att själv kunna boka tider i systemet behöver du ett konto. Det går bra att skaffa ett konto även om du inte är medlem. För att registrera dig som användare, gå till sidan www.bokatennis.nu/vikenstk/

Väl där, klicka på "Ny användare" och registrera dina uppgifter.

När du är klar med registreringen ska du ladda ditt spelkonto med pengar. Läs nedan och fundera på vad som passar dig bäst. När du bestämt dig, ladda ditt konto med rätt belopp.

LADDA SPELKONTO

Logga in på ditt konto och gå till sidan ”Ditt spelkonto”. Klicka på ”Fyll på spelkonto”. Ange beloppet i sektionen Ladda spelkontot med VISA / Master Card / Internetbank. Här kan du välja att betala med kreditkort eller att slussas till din internetbank. VTK står för avgifterna. Följ instruktionerna i Payson-modulen.

SOMMARKORT MED FRI SPELRÄTT

För att få köpa vårt förmånliga sommarkort med fri spelrätt måste du vara medlem.

Spelrättsavgift:

Familj  - spelrätt 1.400 kr (+ 200 kr medlemsavgift)

Senior - spelrätt 850 kr (+ 150 kr medlemsavgift)

Junior - spelrätt 400 kr (+ 100 kr medlemsavgift)

Om du har betalt medlemskap på annat sätt tidigare, ange att du är medlem och då betalar du endast själva spelrättsavgiften.

Om du köper Sommarkort för junior eller senior kan du själv aktivera på sidan "Dina uppgifter" med knappen "Köpa sommarkort". För familjer finns inte den funktionen, men när vi ser att pengar kommit in på kontot uppdaterar vi det per omgående under förutsättning att spelkontot är registrerat. Om du betalar in pengar på vårt bankgiro måste du ange kontaktuppgifter på inbetalningen för att vi ska kunna kontakta dig och komma vidare. När sommarkortet är aktiverat förfogar du över fritt antal speltimmar hela sommaren. Den enda begränsningen är att du maximalt kan ha två timmar bokade framåt i tiden.

Tänk på att spelrätten är personlig för dig/familjen. Spelar du med någon som inte har fri spelrätt måste den spelaren betala sin del av ordinarie timpris till kioskpersonalen innan timmen börjar.

STRÖTIMMAR

Om du inte kommer att spela så ofta kan du köpa strötimmar. Se till att du har rätt belopp på ditt spelkonto för att kunna boka. Om en senior spelar med en junior betalar man juniorpris.

Banhyra (timpris):

Junior, medlem 60 kr

Junior, icke medlem 75 kr

Senior, medlem 100 kr

Senior, icke medlem 150 kr

MEDLEMSKAP

För att bli medlem via bokningssystemet, gå till sidan ”Dina uppgifter” och klicka på knappen ”Bli medlem”. När du ska lösa familjemedlemskap via systemet måste du först registrera en person i familjen. Gå därefter till sidan ”Dina uppgifter” och knappen ”Bli medlem”. Följ därefter instruktionerna på sidan. Se till att du har saldo på ditt konto innan du börjar.

Medlemsavgifter:

Junior  100 kr

Senior  150 kr

Familj  200 kr

BOKA TID

När du väl har fri spelrätt eller tillräckligt saldo på ditt konto är det enkelt att boka din tid. Du går till sidan ”Schema”. Välj rätt dag i kalendern. Klicka på den tiden du vill boka (gröna tider är bokningsbara). Kontrollera att priset som systemet vill debitera är det du har förväntat dig. Om du vill ha e-post bekräftelse, klicka för det. Klicka på knappen ”Boka”. Om du vill avboka din tid och få tillbaka dina pengar kan du göra fram till 4 timmar innan speltiden. Leta upp din tid och klicka på den. Bekräfta avbokningen.

SUPPORT

Om du behöver hjälp med att komma igång, ring Mikael Ewaldh på 0761-121610 eller skicka e-post till This is a mailto link.

Uppdaterad: 10 MAR 2013 19:52