Nyheter från DF

Tränarcoacherna 2025

(2018-11-12 10:35)
Bäst tränare vinner!

Shanga Aziz, grundare av prisbelönta Locker Room Talk, kommer till Kockum Fritid i Malmö den 4 december för att prata om hur du och din förening kan att utvecklas i hur ni engagerar barn och unga i jämställdhetsfrågor och alla människors lika värde.

Temat är Högpresterande idrottsmiljöer – från organisation till ledarskap och coaching.

Sverige tillhör världstoppen inom parabordtennisen och nu får de svenska stjärnorna chansen att tävla om de ädlaste av medaljer på hemmaplan i samband med att 2019 års Europamästerskap kommer avgöras i Helsingborg.

Nätverk Idrottskvinnor

(2018-10-26 15:40)
Finns det ett nätverk för idrottskvinnor där du verkar? Läs om NIK ,i Kristianstad med omnejd, har detta initiativ tagits.

Gratis utbildning som främst riktar sig till gymnasieungdomar.

25 november i Eslöv

Dem 20 oktober hålls en dag för föreningar i ämnet Rörelseförståelse på Blekinge Health Arena i Karlskrona.

FaR.se, seniorsportschool.se och skanskaantidoping.se är de sidor som berörs av problematiken.

Skåneidrotten bjuder på en kväll där vi inspireras att tänka till kring hur vi behandlar varandra i föreningen.

E-post: info@vikenstk.se