Pillowtalk Cup 2018

Lördagen den 2 juni

Klasser: Damdubbel & Herrdubbel

Pokal

Vår lilla trivseltävling i Dam- och Herrdubbel, som är det riktiga startskottet på säsongen. Med seedningsgrupper lottar vi så jämna par det går. Tävlingen spelas i sprint form, dvs små korta matcher (tie-break set) under en dag.

Tävlingsbestämmelser: Spelformen är gruppspel eller cupform beroende på antal deltagare.Alla deltagare är dock garanterade minst två matcher.Matcherna spelas i bäst av tre tie‐break. De två första till 7 med avgörande boll vid 6 lika. Ettev. avgörande tie‐break spelas till 10 med minst två bollars skillnad för vinst.

Individuell anmälan, dubbelparen lottas ihop av tävlingsledningen.Sista anmälningsdag: Onsdagen den 28/5 (kl 24.00). Länk till anmälan kommer inom kort.

Anmäl dig här

Avgift: 200 kr. I priset ingår en härlig grillad lunch med tillbehör samt dryck.

Bollar: Ingår i avgiften.

Tävlingsledningenförbehåller sig rätten att ändra spel‐ / matchform vid dålig väderlek eller liknande.

Speltid:Vi räknar med att starta kl 10.00 och spelar till sen eftermiddag/tidig kväll, beroendepå väder, antal deltagare mm.

burger

Uppdaterad: 14 APR 2018 13:41