Följ sidan "VTK nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

VTK nyheter

Padelhall på Vikens Tennisklubb

Viken februari 2022

Äntligen kan vi släppa nyheten om att Marcus H:son Lindfors och Vikens Tennisklubb har kommit överens om att bygga och driva en padelhall i Viken. Detta blir den andra padelhallen i Höganäs kommun.

Vikensonen Marcus H:son Lindfors, vars bolagsgrupp investerat i kommersiella fastigheter och lokaler sedan 1995, stöttar och satsar i sin hemby och bygger en padelhall på tennisklubbens anläggning. Nybildade Vikens Padel är en sektion inom Vikens Tennisklubb som kommer att sköta verksamheten i hallen. I projektet med padelhallen ingår också byggandet av 3 nya tennisbanor utomhus.

De nya tennisbanorna med modernt underlag skall vara klara till sommaren 2022 och padelhallen skall stå klar när hösten börjar. Hallen kommer att innehålla 4 banor, omklädningsrum, litet kök/kiosk, sociala ytor mm.

Marcus H:son Lindfors, som växte upp i Viken, har genom åren generöst stöttat idrottsföreningar i byn såsom WBS och Vikens IK. Nu investerar Marcus i hembyn igen och skapar möjlighet för en helt ny sport i Viken. Padeln är Sveriges snabbast växande sport och väldigt populär i alla åldrar inte minst bland ungdomar.
”Att kunna investera och samtidigt utveckla Viken som ligger mig mycket varmt om hjärtat känns ju roligt och inspirerande. En viktig anledning till investeringen och samarbetet med VTK är ju att kunna erbjuda oss alla Vikenbor närhet till att kunna spela och intressera oss för padel, inte minst ungdomarna givetvis, dessutom skapar vi tillsammans ett ännu mer attraktivt och levande Viken vilket gynnar oss alla”, avslutar Marcus H:son Lindfors.

Joakim Eriksson, ordförande i Vikens Tennisklubb, hoppas att hallen ska locka till sig många Vikenbor framför allt ungdomarna. Vi hoppas att det ska kunna bli ett ”skönt häng” i hallen och att vi kan hitta samarbete både med Vikenskolan och andra föreningar i byn. Tanken är att det ska bedrivas både träning, seriespel och
cuper i hallen så småningom.

Följ oss på sociala medier för att se hur projektet utvecklas.

Vikens Tennisklubb                                      Marcus H:son Lindfors

(2022-04-04 08:56)
Nu har vi öppnat anmälan till årets tennisskola

E-post: info@vikenstk.se