Hoppa till sidans innehåll

Om Vikens Tennisklubb - bildad 1952


VTKs ambition är att klubben ska erbjuda en avslappnad miljö för tennisspelare och besökare. En levande mötesplats mitt i Viken med mycket tennis, kamratskap och hjärta. Vår vision är att göra det möjligt för vuxna, barn- och ungdom att spela tennis på vår och sommar till låga priser. För framför allt barn- och ungdomar lägger en lustfylld tennisupplevelse en grund för framtida idrottsutövande.

Stora satsningar

Med ideella krafter och generösa sponsorer har klubben väckts till (sprudlande) liv de senaste tio åren. Klubbhuset har renoverats, en ny veranda byggts, inredningen och möblering har uppdaterats. Klubbens tre banor har renoverats med nytt underlag, nytt grus, nya linjer, nya vindskydd och nya bänkar. Lika viktigt är också att skickliga tränare har knutits till klubben, vilket innebär att våra besökare har mycket goda chanser att vässa sitt spel.

I vårt klubbhus erbjuds utöver en kamratlig stämning bollar, kaffe, enkel förtäring, glass, bokning och glada möten. Klubbhuset erbjuder också övernattningsmöjligheter och omklädningsrummen är öppna dagligen. Även om du inte spelar tennis är du hjärtligt välkommen att ta del av gott kamratskap i och runt Vikens Tennisklubb.

Uppdaterad: 24 FEB 2017 15:16

 

Kiosken

Kiosken kommer att bemannas under den 10:e juni och sedan fram till och med augusti. För att kontakta oss under perioden fram till den 10/6 vänligen lägg ett mail till This is a mailto link eller ring 042-236675

 

Vikenspelen 2020

Måndagen den 27 juli drar Vikenspelen igång. Lottning för de olika klasserna och spelschema enligt nedan:

Damsingel

Herrsingel

Herrsingel Motion och 50 Plus

Herrdubbel

Mixed dubbel

Generationsdubbel

Juniorsingel

Juniorsingel avancerad

Resultat Torsdag

Spelschema fredag

Resultat Fredag

Spelschema lördag

 

Bästa hälsningar Vikens TK

 

Postadress:
Vikens Tennisklubb - Tennis
Intigena Nordic AB, Norra Bokhagsvägen 29
25355 Mörarp

Besöksadress:
Poppelvägen 30
26363 Viken

Kontakt:
Tel: +4642236675, +4642236675
E-post: This is a mailto link

Se all info