Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Lördagen den 4 juni

Klasser: Damdubbel & Herrdubbel

Pokal

Vår lilla trivseltävling i Dam- och Herrdubbel, som är det riktiga startskottet på säsongen. Med seedningsgrupper lottar vi så jämna par det går. Tävlingen spelas i sprint form, dvs små korta matcher (tie-break set) under en dag.

Tävlingsbestämmelser: Spelformen är gruppspel eller cupform beroende på antal deltagare.Alla deltagare är dock garanterade minst två matcher. Matcherna spelas i bäst av tre tie‐break. De två första till 7 med avgörande boll vid 6 lika. Ett ev. avgörande tie‐break spelas till 10 med minst två bollars skillnad för vinst.

Individuell anmälan, dubbelparen lottas ihop av tävlingsledningen.Sista anmälningsdag: onsdagen den 1 juni.

Avgift: 225 kr inkl grillad lunch

Bollar: Ingår i avgiften.

Tävlingsledningenförbehåller sig rätten att ändra spel‐ / matchform vid dålig väderlek eller liknande.

Speltid:Vi räknar med att starta kl 10.00 och spelar till sen eftermiddag/tidig kväll, beroendepå väder, antal deltagare mm.

Anmälan till Juni-cupen 2022 - Vikens TK (dinkurs.se)

Uppdaterad: 14 APR 2018 13:41